maanantai 24. lokakuuta 2011

Syksyn pitkän pelin 3. ja 4. kierros

Pelit pelattiin sopuisasti herra Karhulan ylituomarin valvovan silmän alla, eli Martti saapui seuraamaan pelejä. Myös Arto yritti tulla katsomaan, mutta hänen pelimies sielunsa ei kestänyt paikallaan oloa ilman pelaamista joten hän jätti väliin ja tyytyi tulemaan ensi viikolla uudestaa.

Kolmas kierros meni seuraavasti:
Havumäki-Modilainen 1-0
Häkkinen-Pousi 0-1
Jaakkola-Kaunonen 0-1

Neljäs kierros meni näin:
Häkkinen-Havumäki 0-1
Kaunonen-Modilainen 1-0
Pousi-Jaakkola 1-0

Tilanne kehittyy jännittäväksi. Viime Modilainen oli vielä toisena, mutta tällä viikolla hän tipahti neljännelle sijalle Pousi ja Havumäen kiivetessä hänen ohitsensa. Kaunonen jatkaa ylhäisessä loistokkuudessaan voitokasta tahtiaan. Ensi viikolla jää nähtäväksi saako Havumäki puristettua Kaunoselta pisteen ja tiputettua hänet Pousin ja Havumäen kanssa samoille pisteille, tällöin olisi myös ensimmäisen täyden kierroksen jälkeen vertailun jälkeen Kaunonen, Pousi ja Havumäki kaikki samalla sijalla (Olettaen, että Pousi voittaa Modilaisen). Ensi viikon ensimmäinen peli on siis ensimmäisen kierroksen viimeinen peli ja toinen peli aloittaa paritukset alusta kääntöväreillä.

Kokonaistilanne näyttää seuraavalta neljän kierroksen jälkeen huomioon ottaen vertailun:
1. Kaunonen 4/4
2. Pousi 3/4
3. Havumäki 3/4
4.Modilainen 1½/4
5. Häkkinen ½/4
6. Jaakkola 0/4

Ensi viikolla siis viidennen kierroksen parit:
Havumäki-Kaunonen
Jaakkola-Häkkinen
Modilainen-Pousi

ja Kuudennen kierroksen parit:
Jaakkola-Havumäki
Kaunonen-Pousi
Modilainen-Häkkinen


Tällaista tällä viikolla.


Ja Martille niin tästä pääsee sinne remin tasaseloturnauksen tuloksiin:http://www.shakki.net/tasaselo/rnb11022.txt

1 kommentti:

  1. Kiitokset pers.koht. palvelusta. Karhulaisilla hieno menestys, niinkuin on jo todettu. Kaksi palkintosijaa ym. Selopisteiden nousu Janilla ja Jannella +26/pelaaja. Lisämausteena se että Jani onnistui kukistamaan Suomen rutinoidumman turnauspelaajan 3399 (!) selopelin Esa Auvisen.

    VastaaPoista