tiistai 11. lokakuuta 2011

Lokakuun vartti pelattiin täyskierroksisena

Vartti turnaukseen tuli odotettua vähemmän pelaajia. Liekö sateinen ja tuulinen sää innostanut kerholaiset puistoon käyskentelemään ja unohtamaan peli-illan. Seitsemän pelaajan voimin saimme onneksi pelattua täyskierroksisen turnauksen. Alla tulostaulukko:

1. J. Havumäki  5,5/6
2. J. Räsänen   5/6
3. T. Häkkinen  4/6
4. K. Kaunonen  3/6
5. J. Pousi        2/6
6. J. Jaakkola   1/6
7. T. Modilainen 0,5/6

Havumäki ja Räsänen pelasivat heti alussa keskinäisen pelinsä tasan ja johtivat turnausta melkein alusta loppuun saakka. Jaettua voitto sijaa ei kuitenkaan tullut, koska Modilainen yllätti ja vei Räsäseltä toisen puolikkaan. Häkkinen taisteli hienosti itsensä kolmanneksi jättäen Kaunosen vaille pistettä heidän keskinäisestä pelistään ja näin Kaunonen jäi neljänneksi. Aiemmin vahvaa kuntoa näyttänyt Pousi sai vain kaksi pistettä ja joutui tyytymään viidenteen sijaan.

Ensi viikolla alkaa pitkän pelin turnaus. Ole siellä, siellä on kaikki muutkin!

1 kommentti:

  1. Näyttää kerhon sivun päivitys olevan luotettavissa käsissä vakituisten "palstanpitäjien" poissaolosta huolimatta. Jani Havumäki osoittaa hyvän pelikunnon lisäksi myös kiitettävää reippautta kerhon rutiinien pyörittämisessä.
    Minä osallistunen ensi viikonvaihteessa Espanjan joukkueliigaan Andalusiassa joukkueessa nimeltä Chatrang Benalmadena. Meillä on vieraspeli Nerjassa. Pelaan kakkos- tai kolmosjoukkueessa. Ykkösessä on kaksi suurmestaria ja yksi Kvm, joten edustuspaikka siinä on vielä kaukana, varsinkin kun joukkueissa on vain 5 pelaajaa.
    Raportoin, jos sellaiseen ilmenee aihetta.

    VastaaPoista