maanantai 27. helmikuuta 2012

Yllätysten ilta

Tämän kertainen pitkän pelin kierros oli yllätyksiä täynnä. Ensimmäinen yllätys oli se, että kaikki pelit saatiin pelattua. Toinen yllätys oli se, että Arto Riihimäki sai hienon voiton Havumäestä. Havumäki ryhtyi ahneeksi ja Arto sai yllättävästi tehtyä mattiuhan, joka viimenään vei Havumäeltä tornin. Peli jatkui vähän aikaa, kunnes Havumäki luovutti.

Kolmantena yllätyksenä voitaisiin sanoa Pousin ja Modilaisen tasapeli. Peli näytti jo hieman Pousin voitolta, mutta muutama virhearviointi Pousin puolesta antoi Modilaiselle puolikkaan pisteen, jolla pääsee tällä hetkellä turnauksen kakkoseksi. Pousi saattaa vielä nousta samoihin pisteisiin, sillä hänellä on rästipeli pelaamatta Havumäen kanssa.

Neljäs yllätys oli kun Jesse Raki voitti Ilari Heinilän. Pelin ennakkosuosikin, Heinilän, onnistui syöttämään Jesselle torni ja Jesse sai edun pidettyä voittoon asti.

5. Kierroksen tulokset:
Mononen - Kaunonen 0-1
Riihimäki - Havumäki 1-0
Häkkinen - Jy Raki 0-1
Pousi - Modilainen ½-½
Heinilä - Je Raki 0-1

Aivan täysin varma en ole edellisten pistetaulukoiden oikeellisuudesta, mutta näin viidennen kierroksen kunniaksi tarkistin jokaisen pisteen ja taulukko näyttää varmuudella tällähetkellä tältä:
1. Jyrki Raki 4/4
2. Toivo Modilainen 3½/5
3. Kalevi Kaunonen 3/5
4. Janne Pousi 2½4
5. Tauno Häkkinen 2/5
6.-7. Jani Havumäki 2/4
6.-7. Arto Riihimäki 2/4
8.-9. Ilari Heinilä 1/5
8.-9. Jesse Raki 1/5
10. Heikki Mononen 1/3

Pousilla, Havumäelä, Riihimäellä ja Monosella on mahdollista kivuta taulukkoa pitkin vielä ylöspäin rästipelien selvitessä.

Rästissä olevat pelit ovat siis:
Mononen- Jy Raki
Riihimäki - Mononen
Havumäki - Pousi

1 kommentti:

  1. Havumäki-Pousi pelattiin netissä Pousin voittoon. Eli Pousi nousi Modilaisen kanssa 2. sijalle

    VastaaPoista