lauantai 4. helmikuuta 2012

Jussi Upero varmisti Kaakonketjun voiton KarhTS:n osakilpailussa

Kaakonketjun 2011 viimeinen osakilpailu pelattiin Karhulassa 4.2. Osanottajamäärä (16) ei ollut aivan toivottoman alhainen mutta silti se oli koko kilpailusarjan (6 osakilpailua) pienin. Eniten nuuskaa voi antaa KarhTS:n omille pelaajille sillä kisa kiinnosti vain 4 KarhTS:n pelaajaa. KarhTS:lla on lisenssipelaajia reilut 20 joten osanottoprosentti tältä osin oli aika kehno.

KarhTS;n pelaajien laatu kuitenkin korvasi jonkinverran määrää. KarhTS:n Jussi Upero hallitsi kisaa ja vei voiton häviöttömällä tuloksellaan 5/6. Näin tuli tammikuussa tullut Haminan notkahdus kuitatuksi ja samalla Jussi varmisti koko ketjukilpailun voiton.

Samu Montonen (KarhTS) puolusti hyvin Haminan voittoaan sijoittuen kolmanneksi. Kun vielä huomioidaan Janne Pousin 6.sija niin huomataan että 3/4 KarhTS:n pelaajaa sijoittui palkinto/pistesijoille.

KarhTS:n pelaajien rintaman rikkoivat Jouko Äijälä (LahS) kakkossijallaan ja Juha Jordan (ImSH-48) nelossijallaan.

Kilpailun tulokset:

1. J.Upero KarhTS 5/6
2. J.Äijälä LahS 4,5
3. S.Montonen KarhTS 4 (22)
4. J.Jordan ImSH-48 4 (21)
5. J.Marttinen JoeSK 4 (19)
6. J.Pousi KarhTS 3,5
7. A.Rahikainen MikkSK 3,5
8. R.Heikkilä PorvSK 3,5
9.M.Kauppinen LahS 3
10. T.Porrasmaa JoeSK 3 (16 pelaajaa).

Jyrki Raki hoiteli rutinoidusti kisan johtotehtävät ja Janne Pousi ammattikokin pätevyydellään oli loihinut pelaajien iloksi kisaan tasokkaan kanttiinin.

Koko Kaakonketjun voiton vei Jussi Upero ja Jouko Äijälä kuittasi kakkospalkinnon.

KarhTS:n oma kilpailutoiminta jatkuu 6.2 jolloin pelataan helmikuun pikapeli. Pelit alkavat 18.30 Eläkeläisten Kerhohuoneistolla.

1 kommentti:

  1. Onnea Jussille. Onnea myös muille Karhulalaisille. Itse en päässyt kun naiseni häiritsi shakkielämääni olemalla paikalla.

    VastaaPoista