torstai 14. heinäkuuta 2011

Karhulan pojjaat Jyväskylässä Heart of Finlandissa pt.3

PÄIVÄ NUMERO NELJÄ.

Edellisenä iltana kävimme vähän baarissa joten aamulla kunto oli väsynyt pahoinvoiva ja krapulainen. Aamun ensipelin ajattelin ottaa rennosti liikaa siihen panostamatta, että pääsisin keskittymään edes jompaankumpaan päivän peleistä. Yrityksistäni huolimatta pelin asema muuttui varsin mielenkiintoiseksi ja havahduin keksen pelin siihen ajatukseen, että kyllä tätä kannattaa miettiä. Vastassa oli 1919 seloinen Jouko Vättö ja hänen kanssaan väännettiin sitä peliä sitten melkein viisi tuntia, että se siitä ajatuksesta että olisi voinut levätä välillä. Peli päättyi tasan loppujen lopuksi. Myös Esan peli päättyi tasan.

Tämän jälkeen kävimme pikaisesti majapaikassamme, söimme vähän kanaa ja palasimme seuraavaan peliin. Päivän toisessa pelissä minulla oli 1904 seloinen Teppo Takku. Peli oli hyvin mielenkiintoinen ja tapahtumarikas ja uskoisin pelanneeni sen todella hyvin. Tepon kanssa kamppailimme myös melkein viisi tuntia. Pelin kesto oli siirroissa 73 siirtoa ja se oli uuvuttavaa. Hyvin mukavan tästä pelistä teki se, että voitin sen. Esa puolestaan hävisi illan pelinsä.

Minulla on pisteitä kertynyt kuudesta pelistä kaiken kaikkiaan nyt 3: Kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Kolme kierrosta vielä jäljellä turnausta ja huomenna yritämme haalia lisää pisteitä. Niitä ei täällä kyllä irtoa helpolla, koska jokaista siirtoaan saa kokoajan varoa ja tutkailla ja hetkenkin varomattomuus on vaaraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti