keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Karhulan pojjaat Jyväskylässä Heart of Finlandissa pt.2

PÄIVÄ 3

Tänään oli vain yksi peli. Korkein odotuksin astelimme taas aamulla pelisaliin ja etsimme paikkamme. Meillä molemmilla oli yli 1900 vastustajat. Esa onnistui keplottelemaan itselleen tasapelin, vaikka olikin hieman pettynyt kun olisi saanut helposti voitettua lopussa.

Omasta pelistäni puolestaan totean, että keskellä peliä tapahtui hyvinkin ärsyttäviä asioita. Vastustajani aika nimittäin loppui. Tosin se loppui hänen siirrollaan 41. jolloin lisäajan olisi kuulunut olla jo käytössä. Tuomari kutsuttiin paikalle, kun olin ilmoittanut vastustajan häviöstä ja tuomari tuomitsi niin, että koska ilmeisesti olimme tehneet yhden siirtovuoron painamatta kelloa niin lisäaika suotaisiin vastustajalleni. Tämän syystä voitonriemuni ja helpotukseni muuttui ärsytykseen ja tein seuraavalla siirrolla pienen virhearvioinnin, jonka seurauksena menetin laadun. Tämä ei kuitenkaan pahemmin haitannut tuossa vaiheessa, koska olin moukan johdossa ja tuo moukka oli vapaasotilas. En kuitenkaan saanut hyötykäytettyä sitä sillä vastustajani painoi sen verran päälle, että ensimmäisten neljänkymmenen siirron aikana luotu etuasema ja selkeästi parempi peli mureni pikkuhiljaa tuon yhden pienen siirron vuoksi, joka johtui hetkellisestä herpaantumisesta tunteiden myrskytessä sisälläni. Tämä peli päättyi ikävästi lopulta siirrolla 62. häviöön.

Näin siis tänään täällä tarunhohtoisessa Jyväskylässä. Tällä hetkellä minulla on 1,5/4p. ja Esalla 1/4p. Huomenna on taas kaksi peliä, missä yritetään taas ottaa lisää pisteitä kerhomme kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti