maanantai 1. elokuuta 2011

Yllätyksiä KarhTS:n elokuun pikapelissä.

KarhTS:n elokuun ensimmäisessä pikapelissä 1.8 saatiin aikaiseksi muutama piristävä yllätystulos. Ensimmäinen oli se, että POKS:n supermies Jukka Puranen ei nyt voittanutkaan turnausta 3-4 pisteen erolla vaan joutui tyytymään jaettuun kärkisijaan yhdessä KarhTS:n lupaavaa nousukuntoa osoittavan Jan Engelbergin kanssa.

Toinen yllätys oli Purasen kaksi tappiota. Kesän aikaisemmissa pikapeleissä olikin tullut vain 5 tasapeliä 73 pelissä.

Kolmas yllätys oli kesän runsain osanottajamäärä (14 pelaajaa), jotka pelasivat 20 kierroksen turnauksen.

Kärkikaksikkoa pahiten hätyyttelivät Samu Montonen ja Ari Onnela jotka jakoivat veljellisesti sijat 3-4.

Puranen johtaa pikapelisarjaa

KarhTS:n kesäpikapeleissä on päästy jo loppusuoralle. Enää yksi turnaus on jäljellä (15.8) joten kilpailusarjan kärkipää alkaa hahmottua. Itse asiassa Jukka Puranen on jo voittanut koko sarjan maksimipistein 80/80 koska kuuden kilpailun sarjassa lasketaan neljän parhaan turnauksen tulos. Samu Montonen ja Ari Onnela käyvät kovaa kisaa muista palkintosijoista. Tällä hetkellä Montonen on tarrautunut tiukemmin kakkostilaan.