maanantai 12. joulukuuta 2011

Upero joulukuun blixtimestari, Puranen voitti koko sarjan

Itsenäisyyspäivän (aaton) vuoksi kerho vietti parin viikon hengähdystauon mutta kokoontui sitten joulukuun loppuspurttiin 12.12. Ilta sujui rattoisasti pikapelin merkeissä 12 osanottajan voimin.

Pelattiin siis joulukuun pikapeli missä alkurynnistyksen jälkeen oli tilanne kärjessä 7k kohdalla : Mujunen 7/7, Puranen 6,5, Upero 5,5. Loppukaarteessa Mujunen osoitti hyytymisen merkkejä : Puranen 13,5/14, Upero 12,5, Mujunen 11,5. Heittäytyminen kalkkiviivoilla ratkaisi lopulta kisan Uperon voitoksi ja lopussa kärkikolmikon järjestys oli Upero 15,5/17, Puranen 15, Mujunen 12,5.

12. T.Modilainen 1.

Koko pikapelisarjassa voiton korjasi Fide-mestari Jukka Puranen sijoituksillaan: 1, 2, 1 ja 2
sekä pisteillä 59/60. Jussi Uperolle sattui marraskuussa pikku notkahdus joka oli lähellä tiputtaa hänet jopa kolmanneksi koko sarjassa. Jussin sijoitukset syksyn kisoissa olivat : -, 1, 6-7 ja 1. Sarjapisteitä kertyi 54,5. Pikapelisarjassa kolmanneksi sijoittuneen Martti Mujusen paras saavutus syksyn kisoissa oli marraskuun kakkostila. Mujusen sarja kokonaisuudessaan : 7, 4, 2 ja 3 (pisteet 54/60).